Szabadidő

Az internet hőse a mosómedve, aki megmászott egy toronyházat

Kimentették, ő újra veszélybe sodorta magát. Aztán addig kapaszkodott, amíg újra biztonságba nem ért.

Szinte felrobbant az internet kedd délután, amikor megjelentek az első fotók a mosómedvéről, aki egy toronyház 17. emeletén kapaszkodott. Az állatot egy szomszédos épületből mentették ki, ám mikor elengedték, a biztonságos park helyett a UBS irodaépületét választotta, és meg sem állt a csúcsig. Bár a mosómedvék nem a bátorságukról híresek, ez a kis állat félelmet nem ismerve küzdötte magát emeletről emeletre, és helyi idő szerint szerda hajnalban el is ért a tetőig. Több tévécsatorna élőben közvetítette a nem mindennapi küzdelmet, sokan egész éjjel fent maradtak, hogy lássák, megmenekül-e. És persze fotókból sem volt hiány.

Az épületben dolgozók képeket készítettek arról is, amikor az ablakokban pihent.

Az éjszakát a 21. emeleten töltötte, majd hajnalban elindult, hogy meghódítsa a tetőt. Onnan már biztonsággal le lehetett hozni.

Így örültek a newsroomban, mikor felért:

A mosómedve természetesen komoly rajongótáborra tett szert a mutatvánnyal, a szimpatizánsok szuper rajzokkal és fotókkal támogatták kis hősüket.

#mprraccoon

Brian Huffman (@brhuffman) által megosztott bejegyzés,

I LOVE THE INTERNET! 😂😂 #mprraccoon

Debra Palermo (@debrap65) által megosztott bejegyzés,

Forrás: The Guardian

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top