Szabadidő

Retro Rádió néven indul az új országos kereskedelmi rádió

Két másik frekvencia is nevet vált emiatt.

Az eredetileg tervezett POP FM helyett Retro Rádió néven indul új országos kereskedelmi rádió Magyarországon az egykori Class FM frekvenciáján, 103,3 MHz-en – közölte az Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) igazgatósága pénteken.

A közlemény szerint az országos kereskedelmi rádiós pályázat nemrég megállapított nyertese, a HOLD Rádiós és Televíziós Reklám Kft. kérte a médiatanács jóváhagyását június 15-ei hatállyal, hogy az eredetileg tervezett POP FM helyett a védjegyhasználati engedéllyel alátámasztott Retro Rádió nevet használhassa. A kérelmet a médiatanács e heti ülésén jóváhagyta.

A testület két másik szolgáltató szerződésmódosítási kérelmét is elfogadta: szintén június közepétől a Budapest 99,5 MHz-es körzeti, közösségi frekvencián működő Retro Rádió Magyar FM néven, a Nyíregyháza 103,9 MHz-es helyi, kereskedelmi rádiós frekvencián sugárzó Retro FM pedig BestFM néven működhet tovább, a műsortervi arányokra tett változatlan vállalások mellett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top