Szabadidő

Szolidaritásból magára varratta a kutyáján talált tetoválást, nagyon rosszul tette

Hipp-hopp kiderült a tetoválás valódi jelentése. Tanulságos történet.

Az utóbbi évek talán legkínosabb pofára esését produkálta az a texasi fiatal, aki mindenáron be akarta bizonyítani, hogy bármit megtenne a kutyájáért.

A 26 éves Chris Mendiola 2010-ben fogadta örökbe négylábú kedvencét, Beart, nem sokkal később pedig észrevette, hogy a kutya hasán van egy apró, alig észrevehető tetoválás. A fiatal férfi azt gondolta, Bear valamelyik előző gazdája tetoválhatta rá a jelet. Ennek már a gondolata is annyira felháborította, hogy elhatározta: szolidaritásból ő is magára varratja a kutyán látható apró szimbólumot.

Mendiola ezen a ponton elkövetett két végzetes hibát: egyfelől nem nézett utána, mit is jelent a kutyán talált tetoválás, másfelől ennek ellenére úgy döntött, hogy a közösségi oldalakon dokumentálja, ahogyan magára tetováltatja ugyanazt.

Azok, akik ismerik Beart, tudják, hogy az egyik korábbi gazdája rátetováltatott valamit. Undorítónak tartom, hogy vannak olyanok, akik tetoválják az állataikat. Ezért aztán ma este magamra varrattam ezt

– írta a Facebookon közzétett fotók alá.

Boredpanda

A hozzászólásokkal jött a fekete leves. Mint kiderült, a kutyára tetovált szimbólum mindössze azt jelezte, hogy a kutyát ivartalanították: az Egyesült Államokban ugyanis bevett gyakorlatnak számít, hogy a menhelyeken így jelölik az állatokat.

Mendiola persze rögtön elkezdte kimagyarázni magát: megpróbálta elhitetni az emberekkel, hogy valójában tudott róla, mit jelent a jel, hogy az állatorvosa felvilágosította, és ennek tudatában döntött. Persze senki sem hitt neki. A tanulság? Lehetőleg alaposan nézz után, mit varratsz magadra!

BoredPanda

(BoredPanda)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top