Szabadidő

J. K. Rowling már dolgozik a Legendás állatok következő részén

Ötrészesre tervezik a Harry Potter világában játszódó sorozatot. A következő film fél év múlva kerül a mozikba.

Fél év múlva debütál a mozikban a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei című film, de J.K. Rowling, a Harry Potter-regények írója már dolgozik az új sorozat harmadik részén. Rowling hivatalos honlapján hozta nyilvánosságra, hogy már gőzerővel dolgozik az ötrészesre tervezett széria harmadik epizódján – számolt be róla az imdb.com mozis adatbázis.

Alighogy befejeztem a negyedik Galbraith-regényt, a Lethal White-ot, már írom is a Legendás állatok 3 forgatókönyvét. Aztán egy újabb gyerekkönyvet írok majd. Úgy hat éve foglalkozom ezzel a történettel (ami nem Harry Potter világában és nem a varázslóvilágban játszódik), úgyhogy éppen ideje megírni” – fogalmazott.

Katherine Waterston és Eddie Redmayne a Legendás állatok és megfigyelésük című filmben. (forrás: Outnow.ch)

Az írónő arra is kitért, mennyi beleszólása van a Legendás állatok-filmekbe forgatókönyvíróként és producerként. Azt mondta, a Warner Bros stúdió és David Yates rendező mindig meghallgatják észrevételeit, bár nem feltétlenül az övé az utolsó szó. „Végső soron a rendező a felelős azért, hogy mit látunk a filmvásznon. Forgatókönyvíróként a legnagyobb hatásom a korábbi stádiumokban van a filmre” – jegyezte meg.

A Legendás állatok: Grindelwald bűntettei című filmet november 15-től láthatják a magyar nézők. A David Yates rendezésében készült produkció főszerepeit Eddie Redmayne, Johnny Depp, Jude Law, Katherine Waterston és Dan Fogler alakítja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top