Szabadidő

Megszüntetik a Facebook alig használt funkcióját

Nem készül több átmeneti reakciógomb a Facebooknál, így már az idei Pride alatt sem lehet eképpen kifejezni szimpátiánkat. Lesz helyette viszont szivárványos háttérkép.

Június a Pride hónapja, az elmúlt évben több időszakos funkció bevezetésével ünnepelt a Facebook. Idén változtat a dolgokon egy kicsit a közösségi oldal, ebben az évben már nem készül több átmeneti reakciógomb a meglévő hat mellé, így nem lehet majd egy gombnyomásra kis szivárványos zászlót tenni egy-egy poszt alá.

Forrás: Jaap Arriens/NurPhoto via Getty Images

Aki szeretné kifejezni szimpátiáját, ők használhatják a büszkeség hónapja alkalmából készült profilképkereteket vagy az egyedi, színes háttérképek valamelyikét.

A Facebook fejlesztői azért döntöttek az átmeneti reakciógombok megszüntetéséről, mert csak pár napig éltek, és a többség nem is tudta, hogy mit jelentenek. Legutóbb anyák napja alkalmából jelent meg egy kis lila virág az akciógombok mellett.

The Verge

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top