Szabadidő

Instagramon köszönte meg a sztár a ruhát a magyar tervezőnek

A hollywoodi sztárokat általában elhalmozzák ajándékokkal a divattervezők, a kozmetikai cégek, ékszerészek és más vállalatok is, abban a reményben, hogy az adott híresség valamelyik online kommunikációs csatornáján rajongóinak hada is találkozhat az ajándékba adott termékekkel. Most is ez történt.

A célszemély ezúttal a Városfejlesztési osztály című komédiasorozat egyik főszereplője, Aubrey Plaza volt, aki a szarkazmus élő szobrát megtestesítő April szerepét alakította. De ismerős lehet a Scott Pilgrim a világ ellen című vígjátékból, illetve a Dekameron modern változatának tekinthető Bővérű nővérek című 2017-es művészfilmből is. Mostanában főként a Legion című sorozatban remekel, de feltűnt a Gyilkos elmék-ben is.

Aubrey Plaza emellett nem riad vissza az énekléstől, de producerként, íróként, sőt már rendezőként is bemutatkozott. Karakteres megjelenésének köszönhetően pedig divatanyagok fotózásával is megkeresték már, az alábbi videón a The Women of GQ fotózásának kulisszái mögé kukkanthatnak be az érdeklődők.

A sztár természetesen a közösségi médiában is aktív, Twitteren és Instagramon is rendszeresen posztol. Aki követi az utóbbi oldalát, ma egy érdekes képpel találkozhatott, amelyen Aubrey Plaza egy csinos vörös ruhában látható. Ez még kevésbé lenne izgalmas, de a fotó alá mindössze annyit írt: „Köszönöm” – így, magyarul, ráadásul Nanushkának címezve.

köszönöm @nanushka 🌹

A post shared by aubrey plaza (@plazadeaubrey) on

A magyar divattervező iránt bizonyára megugrott az érdeklődés világszerte, figyelembe véve, hogy Aubrey Plazának közel másfélmillió követője van Instagramon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top