Szabadidő

Videó: így robbant fel a kisfiú kezében a hanggránát

A robbanás után az apja megnézi a gyerek kezét, aztán amikor vélhetően meglátja a súlyos sérülést, igyekszik kifelé a tömegből.

Mint arról beszámoltunk, a vasárnapi Fradi–Diósgyőr-mérkőzés második félidejében egy gyerek súlyosan megsérült, miután a kezében felrobbant egy hanggránát, amelyet az apjától kapott.

Az Index most egy szurkolói videót közölt a nézőtéri szerencsétlenségről. A videón az látszik, hogy a felnőttek között több nagyon kicsi, 3–5 éves gyerek van a lelátón.

Az egyik kisfiú – aki az egyik szurkoló nyakában ül – még meg is nézi a kezét a robbanás után. De nem őt kell nézni, hanem a mellette balra álló, szőke hajú, fekete pólós kisfiút.

A robbanás után odafordul hozzá egy fekete sapkás férfi, megnézi a kezét, majd – ahogy valószínűleg meglátja a sérülést – azonnal elindul kifelé a tömegből.

A videót az eredeti cikkben tudod megnézni.

A rendőrség korábban közölte, hogy gondatlanságból elkövetett, súlyos testi sértés vétsége miatt indított büntetőeljárást. Az Index azt írja, nem állítható biztosan, hogy a videón szereplő eset ugyanaz, de nagyon valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top