Szabadidő

Kódolatlanul kapsz 2 csatornát 2 hétre

Két hétig kódolatlanul elérhető a Paramount Channel és az RTL Spike csatorna. 750 ezer család kapja ingyen ezt a két filmcsatornát.

Újabb kódolatlan hetek a MinDig TV-n. Két hétig kódolatlanul elérhető a Paramount Channel és az RTL Spike csatorna a MinDig TV nézői számára. Május 28. és június 10. között 750 ezer háztartásban filmpremiereket, régi klasszikusokat és jól ismert sorozatokat egyaránt láthatnak a nézők a Viacom és az Antenna Hungária megállapodásának köszönhetően – írja a mindigtv.hu.

Az RTL Spike kéthetes kódolatlan időszakában minden hétköznap este olyan nagy sikerű sorozatokat láthatnak a nézők, mint a Gyilkos elmék, ami este 20 órától, vagy a The Walking Dead, ami 22 órától kerül adásba. Szintén hétköznap esténként 21 órától Archer, a világ legveszélyesebb kémének történetén izgulhatnak a nézők. Délutánonként pedig a Csillagkapu: Atlantisz című sorozat jelentkezik. Hétvégi csemege a vasárnaponként reggel 9-től az első évad első részével induló 1992-es Marvel X-Men animációs sorozat.

A Paramount Channel kínálatában a vígjátékoktól kezdve a romantikus drámákon és akciómozikon át az izgalmas thrillerekig mindenki megtalálja majd a maga kedvencét és az esti szórakozását. Képernyőre kerül a Forrest Gump és a Kapj el, ha tudsz című amerikai krimi, sőt a ’60-as évek sikersorozata alapján Val Kilmer főszereplésével készült Az angyalt is láthatjuk. A június 9-i hétvégén a Vasember I-III. részei kerülnek vetítésre péntektől vasárnapig, a könnyed szórakozás kedvelői pedig az Alul semmi című vígjátékot nézhetik meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top