Szabadidő

Fordulat: visszahívja a BKK a viccmesélő buszsofőrt

Visszahívja a BKV a humoros buszvezetőt, akit annak idején azért rúgtak ki, mert viccekkel szórakoztatta az utasokat vezetés közben – értesült a Blikk.

A lap értesülései szerint a BKV a 3-as metró vonalának teljes lezárásakor számít leginkább Bócsa Viktorra, hogy sziporkáival felvidítsa majd a buszos pótlás miatt mérges utasokat. A vicces buszsofőr ellen a BKV 6 évvel ezelőtt gyakorlatilag koncepciós eljárást indított, amiért élcelődött a buszok műszaki állapotán. Nem hosszabbították meg a szerződését, a hivatalos indoklás szerint azért, mert engedély nélkül szerepelt egy riportban.

bkv, busz, buszsoforMost viszont nehéz idők járnak a BKV-ra, kevés a sofőr, sokan elhagyták a pályát, vagy külföldre mentek. Bócsa Viktor is pályát váltott: pékséget nyitott Cegléden. Itt talált rá hat évvel később a BKV.

„Ők kerestek meg, hogy lenne-e kedvem visszajönni, mert szükség volna rám és a humoromra. Elég jó fizetést ígérnek, és a pékség is elketyegne nélkülem. Teljesen sosem tettem le arról, hogy egyszer újra a volán mögé üljek, de nagyon meglepett a dolog. A szerelmemen múlik, hogyan döntök, ha megbocsát, és kibékül velem, akkor visszamegyek a BKV-hoz” – mondta az egykori buszsofőr.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top