nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Így tervezz Trónok harca-nyaralást idén nyáron

Így tervezz Trónok harca-nyaralást idén nyáron

Nyaralástipp sorozatőrülteknek
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egy ideje már biztos, hogy szűk egy évig még nem is reménykedhetünk a népszerű Trónok harca sorozat záró évadjában, aki azonban nem bírja tovább, egy Trónok harca-tematikájú nyaralással vigasztalódhat. Szerencsénkre a sorozat legnagyobb részét Európában vették fel, így a hét királyság bejárása akár egy szorosabb költségvetésbe is beleférhet.

A GoEuro applikáció éppen ezért állított össze egy remek útitervet azoknak a kalandoroknak, akik szívesen végigjárnák a sorozat valódi helyszíneit.

A túra Edinburgh-ből indul, ahol számos északi jelenetet vettek fel, majd Dubrovnikban folytatódik, ahol a királyvári jeleneteket forgatták.

Fotó: Beautiful Edinburgh/Facebook

Ha már Horvátország, akkor ott van a Braavosnak otthont adó Sibenik és a Qarth szabad városát megszemélyesítő Split is. 

Dubrovnik. Fotó: Getty Images

A túra útba ejti a Tarly-ház székhelyét, Szarvhegyet (Barcelonában), és például Mereen valódi helyszínét, Sevillát is.

Sevilla. Fotó: Getty Images.

Érdekesség, hogy pihenés és nézelődés nélkül hatvan óra alatt lehet útba ejteni a huszonegy helyszínt – ez pontosan annyi idő, amennyit a teljes sorozat újranézése tenne ki. 

Szóval, ha nincs ötletetek még a nyárra, a hét királyság közeli helyszínei között biztosan találtok olyat, amely a kedvetekre való!

(via ABC News)

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon