Szabadidő

Kézműves sört dob piacra a 15 éves PASO

Sörösüvegeken jelenteti meg legújabb számát a 15 éves Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO) a HopTop Brewery kraft sörfőzdével együttműködve.

Ebben az évben ünnepli fennállásának 15 éves évfordulóját a PASO, ennek alkalmából egy különleges kézműves sört dobnak a piacra a HopTop Brewery kraft sörfőzdével közösen. A sör nemcsak az íze miatt különleges, hanem azért is, mert a sörösüveg a PASO premier előtt álló zeneszámát rejti.

A PASO Ska IPA egy limitált szériában lefőzött sör, amelyből összesen 2 hordó és 1500 palack készült. A sörcímke hátoldalán található egy link, illetve egy QR-kód; az új As One című nótát kizárólag ezen a módon publikálják egyelőre a nagyközönség felé. A dal egyébként a Belfeszten, a születésnapi nagykoncerten lesz hallható – árulta el a zenekar.

S hogy miért a sörösüveg? A zenekar szerint a zenei kultúra változásával, az MP3 térhódításával egy-egy új lemeznek, zeneszámnak már nincs megtestesülése, grafikai megjelenése, mint régen a lemezborítók voltak. Ez a palack sör most visszaadja az „anyagot” a zenének, vásznat ad a képi üzeneteknek amellett, hogy funkcionálisan a sörözés és a zenehallgatás szétválaszthatatlan páros.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top