Szabadidő

Körte, a rendőrkutya játék közben is drogot talált

Miután Körte átkutatta egy drogkereskedő házát, vezetője engedélyezett neki egy kis pihenést a szomszéd telken. Ott is talált drogot.

Jár a jutalom Körtének, a kábítószerkereső kutyának, aki Szentendrén volt bevetésen. Egy drogügylet kapcsán kellett egy házat átvizsgálnia. Körte jelzésére a házban a nyomozók több helyen összesen 130 gramm kokaint, valamint 1 kilogramm marihuánát találtak és foglaltak le.

A tulajdonos, A. Ferenc barátnőjének zsebéből csekély mennyiségű kábítószer került elő. Körtét ezután pihentetése miatt gazdája megfuttatta a házzal szemben lévő üresen álló telken, ahol a rendőrkutya ismét jelzést adott. A rendőrök elásva további 124 gramm kokaint találtak, amelyet feltehetően A. Ferenc rejtett el.

A szentendrei férfi barátnőjével szemben kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt folyik a nyomozás, a nő szabadlábon védekezik. Egy zuglói helyszínen az üggyel összefüggésben a TEK két török férfit fogott el. (Via: police.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top