Szabadidő

Szeret tévézni, ezért pénzt ad egy sorozatra Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo egy New York-i középiskolai lány focicsapatról szóló Facebook-sorozat executive producere lesz.

Nincs még címe annak a Facebook-sorozatnak, amely egy New York-i középiskolai lány focicsapatról szól és a készítők megnyerték producernek a Real Madrid focistáját, Cristiano Ronaldót.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a sorozat forgatókönyvét Liz Garcia és Josh Harto írja. A csapat történetét követő széria a sport közös nyelvét használja a faji, etnikai és társadalmi különbségek legyőzésében. Egyúttal beszámol a kamaszok életének hullámvasútjáról, a szerelem, barátság és család közötti hányódásaikról.

Az egyik dolog, amivel szívesen töltöm a szabadidőmet, a jó tévézés” – írta közleményében a Real Madrid szupersztárja, akinek Facebook-oldalát 120 millióan követik.
    
Felidézte, hogy a sorozatban szereplő focista lányok élete sokban hasonlít saját életének mélypontjaira és sikereire. „A sorozat az értékekről szól, a kihívásokról, a barátságról, a nehézségekről, kemény munkáról, együttérzésről, feszültségekről és összhangról. Egyszóval az életről” – fogalmazott Ronaldo.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top