Szabadidő

Nagy bravúr küszöbén áll Babos Tímea

Babos Tímea és párja, Kristina Mladenovic pénteken döntőbe jutott a madridi salakpályás tenisztorna női versenyében.

Babos Tímea teniszező és párja, a francia Kristina Mladenovic a legjobb négy között döntő rövidítésben győzte le a másodikként rangsorolt Andrea Sestini Hlavackova, Barbora Strycova cseh kettőst.
    

Babosék simán nyerték az első játszmát, a másodikban viszont a rivális hengerelt. A döntő rövidítésben a magyar, francia kettős 6-1-re elhúzott, ám a csehek egyenlítettek. Innen Babosék sorozatban három pontot szereztek, és végül a harmadik meccslabdájukat értékesítették.
    
Timiék a szombati fináléban az első helyen kiemelt Jekatyerina Makarova, Jelena Vesznyina orosz párossal mérkőznek. Tőlük a 2015-ös wimbledoni elődöntőben, valamint idén március 15-én az Indian Wells-i elődöntőben kikaptak, idén január 26-án az ausztrál nyílt bajnokság döntőjében viszont a magyar-francia kettős nyert.

Eredmény, női páros, elődöntő:
Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 3.)- Andrea Sestini Hlavackova, Barbora Strycova (cseh, 2.) 6:2, 3:6, 10-8 – döntő rövidítés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top