Szabadidő

Jó és rossz hír is jött a Sherlock Holmes-rajongóknak

A jó hír az, hogy jön a folytatás. A rossz, hogy elég sokat kell még aludni, amíg megérkezik a mozikba...

Robert Downey Jr. ismét a híres nyomozót játssza majd az Arthur Conan Doyle regényei nyomán forgatott film harmadik részében, Watson szerepében pedig Jude Law is visszatér a filmvászonra.

Sherlock Holmes Guy Ritchie rendezésében 2009-ben aratott nagy sikert. Folytatása, a Sherlock Holmes – Árnyjáték, amit ugyancsak Ritchie forgatott, 2011-ben került a mozikba. Emlékeztetőül egy kis összefoglaló:

A két akciódús krimire együtt világszerte több mint egymilliárd dollárért váltottak jegyet a nézők. A harmadik epizód régóta várat magára. Azt még nem hozták nyilvánosságra, hogy ki fogja rendezni, de azt most bejelentette a Warner Bros., hogy 2020 karácsonyán debütál a mozikban. A forgatókönyvet Chris Brancato írta, a producerek Susan Downey, Joel Silver és Lionel Wigram.

Sherlock Holmes 3. forgalmazását az észak-amerikai mozikban december 25-én kezdik, egy héttel James Cameron Avatar 2. című filmjének bemutatkozása után – értesült a Variety.com.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top