Szabadidő

Keddig nem lesz panaszod az időjárásra!

Napsütéses hétvégére számítanak a meteorológusok, nyári meleg lesz, aztán kedden megjön az eső.

Szombaton délelőttre a nyugati, délnyugati megyékben is felszakadozik, csökken a felhőzet, és a fátyol- és gomolyfelhők mellett több órára kisüt a nap. Az ország északkeleti felén ugyanakkor csaknem zavartalan napsütés valószínű. Délután már inkább csak a déli megyékben alakulhat ki egy-egy zápor, zivatar. Az északi, északkeleti szelet napközben a Nyugat-Dunántúlon és északkeleten erős lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 32 fok között várható. Késő estére 19-25 fok közé hűl le a levegő – írja a kiderul.hu.

Vasárnap nagyrészt napos idő várható, legfeljebb a déli megyékben lehet több felhő, de csapadék ott sem valószínű. Az északkeleti, északi szél a Nyugat-Dunántúlon, az Alföldön és északkeleten megerősödik, utóbbi tájakon egy-egy viharos széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 10 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között valószínű.

Hétfőn napos idő várható többnyire kevés gomolyfelhővel, csapadék nem valószínű. Az északkeleti szelet erős, a Tiszántúlon néhol viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között valószínű.

Kedden elromlik az időjárás, napos és erősebben felhős időszakok egyaránt lesznek, szórványosan alakul ki zápor, néhol zivatar. Az északkeleti szelet erős, zivatar környezetében viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 26 fok között valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top