Szabadidő

Eltévedt családját indult megkeresni, ő is eltévedt

Rosszul sikerült egy magyar család kirándulása az elmúlt hosszú hétvégén. A veszprémi rendőrök segítségére is szükség volt.

A Veszprém megyei Bakonybél melletti erdőbe indult túrázni hétfőn este 6 órakor egy házaspár, valamint 5, 8 és 10 éves gyerekeik. Az anya, valamint egy fiú- és egy lánygyerekük együtt indultak az erdőbe, az apa és a harmadik gyerek az autójuknál várta, hogy visszatérjenek – írja a police.hu.

Az anya eltévedt, az apa és lánya ezért keresésükre indultak. Ők is elkeveredhettek az erdőben, mert csak másnap délelőtt találtak ki a fák közül, majd egy vendégháznál segítséget kértek.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tíz járőrrel indult a helyszínre, majd egy helyi vadász segítségével hamar megtalálták a család többi tagját Németbánya külterületén. Ezután mindenkit egy bakonybéli vendégházba szállítottak, ahol a tulajdonos pihenőhelyet és élelmet biztosított az eltévedt túrázóknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top