Szabadidő

Látó társa segít a vak kiskutyának

Hajléktalanná vált gazdájuk kénytelen volt menhelyen hagyni a kutyákat.

Az egyetlen kikötése az volt, hogy a négylábúaknak együtt kell maradniuk. A pitbull és a kis tacskó imádják egymást, minden pillanatukat együtt töltik. Gazdájuk átmenetileg egy autóban élt velük, de jobbnak látta menhelyre vinni őket, hogy szebb jövő várjon rájuk.

Forrás: RACC

Mivel a tacskó szinte teljesen vak, erősen rászorul társára, aki szívesen segíti őt, ezért is kellene együtt maradniuk. Az állatmenhely gyanította, hogy nem lesznek sokáig náluk, hiszen két ennyire édes kutyáért sorba fognak állni az örökbefogadók.

Igazuk is lett, néhány nap után jelentkeztek értük. De miután új tulajdonosuk elvitte a kutyusokat, elképzelhetetlen dolog történt: az egyik ebet az kietlen út szélén hagyták, feltehetőleg új gazdája, aki nemrég arra jelentkezett, hogy gondoskodik róla.

Szerencsére egy férfi észrevette a magányos kutyát, és a testén található mikrochip segítségével visszajuttatta a menhelyre. A hely dolgozói végül a másik kutyát is visszaszerezték új tulajdonosától. Most kipihenik fáradalmaikat, és várják, hogy valaki igazi otthon adjon nekik.

The Dodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top