Szabadidő

Masszív bulizás után köthetett ki a Tiszán úszó szemétkupacon a szegedi férfi

Csoda, hogy a szegedi férfi túlélte az éjszakát az úszó szemétkupacon. Valószínűleg stégnek vagy szárazföldnek nézhette az uszadékot.

A katasztrófavédők mentették ki a Tiszán úszó szemétkupacról azt a szegedi férfit, akit még csütörtökön is bent tartottak megfigyelésre a kórházban. A kórházból ugyanakkor nem adtak tájékoztatást a Blikknek arról, kicsoda a szegedi férfi, és hogyan került az úszó szemétkupacra.

A lap sejtése szerint a férfi egy átmulatott éjszaka után szárazföldnek vagy stégnek nézhette a víz tetején úszkáló, a part vonalánál éppen megakadt hordalékot. Az uszadékon töltött éjszakája életveszélyes is lehetett volna: dr. Kozák Péter, az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság igazgatója a Blikknek elmondta, hogy a szóban forgó Tisza-szakasz maximális mélysége a jelenlegi vízállás mellett 10-11 méter, ám a közvetlenül mellette található Belvárosi híd környékén ennél mélyebb, akár 14 méteres árkok is előfordulnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top