Szabadidő

Brit turista pucérkodott Mallorca repterén

Úgy tűnik, a hölgy nyaralása túl jól sikerült.

Az angolokhoz kapcsolódó sztereotípiák szerint nemes népről van szó, kisujjukat eltartva teáznak délután ötkor, és előkelő kiejtéssel csöpögtetik az érdektelen eufemizmusaikat a szörnyű időjárásukról.

Úgy tűnik, hogy az Európát elözönlő angol fapados turisták hatására a régi sztereotípiák kezdenek átalakulni – aki már járt péntek este Budapest belvárosában, ezt biztosan meg tudja erősíteni. A 21. század angoljai a szigetországból kiszabadulva végigbulizzák az öreg kontinenst.

Nem tett másként a videón látható nő sem, aki úgy döntött, lesz, ami lesz, a reptéren fog átöltözni. Teljesen. Egy ponton láthatóan feladja a küzdelmet, és halk kuncogások közepette a járdára ülve próbálja felvenni a nadrágját. A videót rögzítő férfi hangján spanyolul a következőket hallhatjuk:

„Hát itt tartunk, szépen, nyugiban, pucéran a repülőtéren. Így megy ez. Én is mindjárt leveszem a gatyámat. Fantasztikusan visszataszító!”

Forrás: Daily Mail.

Kiemelt képünk: YouTube/Daily Mail.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top