Szabadidő

Megmutatjuk, hogyan készíthetsz ilyen tökéletes kutyafotókat

A titok nyitja egy ügyes kis szerkezet, amely garantálja, hogy a kutyád áhítattal bámul majd a kamerába.

A cuki kutyás fotók elkészítésének a legnagyobb akadálya, hogy az ebek bizony nem feltétlenül értik, ha a gazdi azt szeretné, hogy pár másodpercig merevedjenek le és profi modellek módjára pózoljanak, amíg el nem készül az Instagramon lájkok ezreit hozó tökéletes kép.

Segít a Flexy Paw nevű okos kiegészítő, amely valójában egy egyszerű, mindkét oldalán csatban végződő szerkentyű. Az egyik csattal bármilyen okostelefon tetejére rögzíthetjük, a másik csatba pedig egy jutalomfalat kerül, a kamera látószögén kívül. A két csatot tetszőlegesen forgatható „ízületek” kötik össze, így bármerre fordíthatjuk, ahogy épp a kompozíció megkívánja.

Persze, felmerülhet a kérdés, hogy mire jó ez, hiszen akár a kezünkben is foghatjuk a finom falatot. Igen ám, de a telefont sokkal stabilabban tudjuk tartani, ha két kézzel fogjuk, nem beszélve arról, hogy így akár még az automat módban készülő képek helyett akár manuális beállításokkal tuningolhatjuk tovább a fotót.

A kép nézői közül senki sem mondja meg, hogy épp a finom falatra koncentrál a jószág (Fotó: Tumblr)

A gyártó cég weboldaláról kevesebb mint 20 dollárért, vagyis valamivel több mint 5000 forintért rendelhetjük meg a Flexy Paw-t. Kutyás ismerősnek, Instagram-bajnokoknak tökéletes ajándék. Csak arra kell vigyázni, hogy ne használják túl sokat, mert akkor egy idő után a kutyusok már akkor pózba vágják magukat, ha épp csak azért vették elő a telefont, hogy megnézzenek rajta egy üzenetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top