Szabadidő

Nőknek szóló mozicsatorna indul

Film4 néven indul el a Fox helyére kerülő tévécsatorna. Főleg nőknek szóló mozifilmeket tűznek műsorra.

A Film4 a hosszú hétvégén kódolatlan időszakkal indul, ami május 30-ig fog tartani. A csatorna ekkor 750 ezer háztartásban lesz elérhető. A csatorna a megszűnő Fox helyére kerül, tulajdonosa a Digital Media and Communications Zrt.

Szerelem a Fehér Házban (forrás: UIP-Duna Film)

Szerelem a Fehér Házban (forrás: UIP-Duna Film)

A csatorna közleményében azt írják, elsősorban nőknek szóló mozi- és tévéfilmeket mutatnak majd be. „A FILM4 kínálatában megtalálhatóak lesznek a Hallmark klasszikusai, valamint a legújabb amerikai, brit, francia és német romantikus filmek, vígjátékok és drámák egyaránt, nőknek szóló krimik, thrillerek és rejtélyes történetek is. A kódolatlan időszakban olyan romantikus vígjátékokat láthatnak a nézők, mint a Szerelem a csillagok alatt, a Tökéletes esküvő, a Sors keze vagy a Szerelem a Fehér Házban című romantikus vígjáték Michael Dougles, Annette Benning, Martin Sheen és Michael J. Fox főszereplésével.

A közleményhez hozzátennénk, hogy a Hallmark csatornának nincsenek „klasszikusai”. A Szerelem a Fehér Házban viszont remek film! (24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top