nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Hallgasd meg a Bosszúállók sztárjait, amint a figuráikról énekelnek!

Hallgasd meg a Bosszúállók sztárjait, amint a figuráikról énekelnek!

A Bosszúállók – Végtelen háború szuperhősei összeálltak, de most nem azért, hogy elpáholjanak valami kozmikus gazfickót, hanem azért, hogy a kamerába énekeljék, mit is csinálnak ők szuperhősként.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A héten mutatják be a Bosszúállók – Végtelen háború című szuperhősfilmet, amelyben a szuperhősök összefognak, hogy legyőzzék a Földet fenyegető Thanost. Itt van egy kritika a filmről. A főszerepeket játszó színészek pedig Jimmy Fallon műsorában gyűltek össze, hogy énekeljenek egy kicsit arról, mit is csinálnak az általuk játszott szuperhősök. A videó elég vicces, és mindenképp rövidebb, mint a film!

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon