Szabadidő

Ezek a szuperhősnők férfiak nélkül is megmentik a világot

Erősek, szépek és férfiak nélkül is képesek megmenteni a világot. A Marvel és a DC Comics filmekben olyan csodálatos nőket láthatunk, akik férfiakat megszégyenítő erővel küzdenek a gonosz ellen. Összeállításunkból most megtudhatod, hogy kik a legszuperebb szuperhősnők, akik nem csak szépségükkel, de eszükkel és erejükkel is bárkit lenyűgöznek!

A Bosszúállók csapatának oszlopos tagja az orosz bérgyilkosnő, vagyis Fekete Özvegy, aki szintén a Marvel univerzum legerősebb szuperhősei közé tartozik. A Scarlett Johansson alakította Natasha Romanoff számos Marvel produkcióban feltűnt korábban, április 23-án hétfőn 21.00-tól az AXN csatornán az Amerika Kapitány: A tél katonája című filmben láthatod. A rajongók legnagyobb örömére a Fekete Özvegy önálló filmet is kap, a készítők már dolgoznak a forgatókönyvön, és annyi már biztos, hogy a szuperhősnő szerepét ismét Scarlett fogja alakítani.

Scarlett Johansson Fekete Özvegyként a Marvel-birodalom megkerülhetetlen részévé vált (Fotó: Getty Images)

Az amazonok királynőjéből lett szuperhősnőt, Wonder Womant eredetileg Lynda Carter alakította a hetvenes években, a tavalyi mozifilmben viszont már az izraeli szupermodell, Gal Gadot személyesíti meg. Gadot a szerepért olyan színésznőket ütött ki a nyeregből, mint Kate Beckinsale, Angelina Jolie, Sandra Bullock vagy Eva Green. Nem semmi, ugye? Azóta több DC filmben is megmutathatta, hogy ereje nem ismer határokat: olyan sikeres produkciókban szerepelt, mint a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala, vagy épp Az acélember. Nemrég az első különálló filmjében is kibontakoztathatta tehetségét, a Wonder Woman ugyanis mind a kritikusok, mind a nézők körében hatalmas sikert aratott.

Gal Gadot előtt térdre borult az egész világ (Fotó: Getty Images)

Supergirl sokáig titkolta képességeit és próbált mindennapi életet élni fogadott családjával, ám testvére és több 100 ember megmentése után fény derült természetfeletti képességére. Supergirl, azaz Melissa Benoist erős nő, aki rendületlenül harcol az igazságért, igazi példakép, aki megállja a helyét a szuperhősök között. A színésznő számára a nagy áttörést a Glee – Sztárok leszünk sorozat hozta meg, majd 2015-től a Supergirl sorozat pilotjában kapta meg a főszerepet, ahol a forgatáson szerelembe esett, és összejött a Mon-Elt alakító Chris Wooddal.

Melissa Benoist a Supergirl promóciós turnéján (Fotó: Getty Images)

Halle Berry igazi szuperhősnő, aki nemcsak Macsaknő bőrébe bújva, hanem az X-men filmek Ciklonjaként is bizonyította szuperképességeit. A Macskanő karakterét egyébként a DC Comics egyik bűnöző szereplője ihlette. A Macskanő 2004-es feldolgozásában Halle Berry egy olyan szuperhősnőt alakít, aki egy macska személyiségével, önállóságával és ügyességével küzd a gonosz ellen. Egy igazi vadmacska, akit nem lehet csak úgy megszelídíteni.

Bár a Macskanő nagy bukás volt, Halle Berry az X-Men filmekkel biztosította a helyét a szuperhősnők között (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top