nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Eltűnt Diana hercegnő és Dodi Al-Fayed híres szobra

Eltűnt Diana hercegnő és Dodi Al-Fayed híres szobra

Közel 13 év után eltűnt Diana hercegnő és Dodi Al-Fayed életnagyságú bronzszobra a Harrods áruházból.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Eltűnt Diana hercegnő és Dodi Al-Fayed szobra, mely 2005 óta állt a londoni Harrods áruházban. Az életnagyságú bronzszobrot a luxusáruház korábbi tulajdonosa, Dodi édesapja, Mohamed Al-Fayed emeltette.

A szobrot a húsvéti zárva tartás idején szállították el az áruházból az Al-Fayed család Oxtedben lévő házának kertjébe.

Diana hercegnő és Dodi Al-Fayed szobra (Getty Images)

„Áldott és megnyugtató érzés Dodi és Diana hercegnő szobrát a családunk otthonában tudni, miután annyi éven át megosztottuk a nyilvánossággal a Harrodsban” – nyiltkozta Al-Fayed a Daily Mailnek.

A Harrods szóvivője közölte, azok után döntöttek úgy, hogy eltávolítják a szobrot, miután Vilmos herceg és Harry herceg tavaly, Diana hercegnő halálának 20. évfordulóját követően bejelentette, hogy új, hivatalos szobrot rendeltek édesanyjuk emlékére.

Az új szobrot a Kensington-palota kertjében állítják majd fel 2019-ben.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon