nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Újraforgatta híres Pepsi-reklámját az 51 éves Cindy Crawford

Újraforgatta híres Pepsi-reklámját az 51 éves Cindy Crawford

Hihetetlen, de már 26 éve annak, hogy Cindy Crawford fehér trikóban egy Pepsi-Colával hűsölt a benzinkúton.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Akinek volt tévéje a ’90-es években, az kizárt, hogy ne emlékezzen a pillanatra, mikor Cindy Crawford egy fülledt nyári napon kiszállt egy piros sportkocsiból, hogy egy doboz kólával hűtse le magát. Az elképesztő az, hogy ennek már 26 éve – a szupermodell mégis ugyanolyan dögös, mint annak idején. 

Az 51 éves Cindy idén a Super Bowl alkalmából forgatta újra az ikonikus Pepsi-reklámot. A szupermodellt az 1992-es reklámfilm tette igazi sztárrá: ekkoriban nem volt olyan nap, hogy ne kiabálták volna utána az utcán, hogy PEPSI!, vagy hogy ne küldtek volna neki egy kólát a bárokban.

A 2018-as feldolgozásban 0:22-nél bukkan fel az 51 éves szupermodell, aki a fehér trikót farmeringre cserélte, a benzinkúton pedig kamasz fiát, Presley Gerbert szedi fel.

harper’s bazaar

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon