nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Rejtélyes kísértetet videóztak Angliában

Rejtélyes kísértetet videóztak Angliában

Ti mit gondoltok a felvételről?
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egy férfi azt állítja, videóra vett egy kísértetet a Gloucestershire-i Berkeley-kastélyban. Thomas Arnold éppen drónfelvételt készített a XI. századi épületről, amikor – szerinte – egy lovagló kísértet jelent meg a képen. Rejtélyes módon pont ekkor szakadt meg tíz másodpercre a kapcsolat a drónnal.

Arnold csak akkor vette észre a „kísértetet”, amikor otthon visszanézte a felvételeket. „Kristálytisztán látni, fényes nappal rögzítettem, ráadásul HD-ben. Szenzációs” – örömködött a 41 éves férfi. Persze a szkeptikusok szerint a túlvilági lovas nem más, mint egy zsírfolt a lencsén.

Szerintetek?

(Yahoo 7 Be)

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon