Szabadidő

Kódolatlanul kapsz 2 csatornát április végéig

A két csatorna április 29-ig kódolatlanul elérhető, ez a lehetőség 750 ezer háztartást érint.

Április 29-ig a STORY4 és STORY5 tévécsatornák kódolatlanul érhetők el a MinDig TV nézői számára. Ebben az időszakban 750 ezer háztartásban premiereket és régi klasszikusokat egyaránt ingyenesen nézhetnek a MinDig TV-sek. Továbbá a két csatorna élő műsora a MinDig TV applikációban is elérhető lesz – olvasható a MinDig TV honlapján.

A STORY4 és a STORY5 izgalmas és romantikus műsorokat bemutató szórakoztató csatorna, mindkettő 10 éve megbízható szereplője a magyar televíziós piacnak.

A STORY4 kínálatában szerepelnek a legnépszerűbb Agatha Christie-krimik televíziós feldolgozásai, Miss Marple, Hercules Poirot és William Murdoch minden titkot felfedő nyomozásai. Az Esküdt ellenségek a 7. évaddal folytatódik. A filmsorozat a bűnügyeket szokatlan, egyedi perspektívából mutatja be: a bűnözőkéből. A Született feleségek 6-7. évadját is itt láthatják a nézők.

A STORY5 a kifejezetten nőknek szóló, erőszakmentes, szerelmes sorozatok otthona. Itt kerül adásba a Titkok hídja című sorozat, amely a 20. század elején játszódik Spanyolországban, a Heartland című kanadai sorozat 5. évada is, valamint a Providence című sorozat 3. évada.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top