Szabadidő

Otthonra talált a rendellenességgel született csivava – fotók

Korábbi gazdája lemondott a kis Brunóról, ám jelentkezett egy nő, aki örökbe fogadta a kutyát.

Bruno, a csivava születési rendellenességgel jött világra tavaly szeptemberben, két testvére pedig éhen halt. A nyúlszájjal született kutyát azonban sikerült megmenteni, üvegből etették és megfigyelés alatt tartották hat héten át.

A kis Bruno később a tenyésztő szomszédjához került, ám a nő hat hónap után úgy döntött, nem tud tovább vigyázni a kutyára. Ezért ismét gazdát kerestek az állatnak.

My photo of @little.boy.bruno is on @thedodo 😍😍😍

A post shared by Joanna Rose (@joannarosepetphotography) on

Öt hét telt el, mire egy másik nő jelentkezett, hogy befogadná Brunót. A 32 éves Frankie Doughty már két másik csivava gazdája, és ahogy meglátta, egyből tudta, hogy örökbe szeretné fogadni a kutyát.

Az elején egy kicsit ideges volt, de mostanra teljesen megnyugodott, és jól érzi magát. Nagyon eleven, tele van élettel. Mindenki szereti őt

– mondta a liverpooli nő.

Azt is elmondta, hogy Bruno kicsit tart az emberektől, de akiket ismer, azok mellett nagyon jól érzi magát. A nyúlszája egyáltalán nem zavarja a mindennapokban, ugyanúgy viselkedik, mint a többi kutya.

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top