nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Otthonra talált a rendellenességgel született csivava – fotók

Otthonra talált a rendellenességgel született csivava – fotók

Korábbi gazdája lemondott a kis Brunóról, ám jelentkezett egy nő, aki örökbe fogadta a kutyát.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Bruno, a csivava születési rendellenességgel jött világra tavaly szeptemberben, két testvére pedig éhen halt. A nyúlszájjal született kutyát azonban sikerült megmenteni, üvegből etették és megfigyelés alatt tartották hat héten át.

A kis Bruno később a tenyésztő szomszédjához került, ám a nő hat hónap után úgy döntött, nem tud tovább vigyázni a kutyára. Ezért ismét gazdát kerestek az állatnak.

My photo of @little.boy.bruno is on @thedodo 😍😍😍

A post shared by Joanna Rose (@joannarosepetphotography) on

Öt hét telt el, mire egy másik nő jelentkezett, hogy befogadná Brunót. A 32 éves Frankie Doughty már két másik csivava gazdája, és ahogy meglátta, egyből tudta, hogy örökbe szeretné fogadni a kutyát.

Az elején egy kicsit ideges volt, de mostanra teljesen megnyugodott, és jól érzi magát. Nagyon eleven, tele van élettel. Mindenki szereti őt

– mondta a liverpooli nő.

Azt is elmondta, hogy Bruno kicsit tart az emberektől, de akiket ismer, azok mellett nagyon jól érzi magát. A nyúlszája egyáltalán nem zavarja a mindennapokban, ugyanúgy viselkedik, mint a többi kutya.

(Metro)

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon