Szabadidő

Zápor, zivatar mellett napsütésből sem lesz hiány a hétvégén

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint esőre, szélre, de helyenként napsütésre is számíthatunk!

Szombat estig fátyol- és kevés gomolyfelhő mellett napos idő várható, csapadék nem lesz. Többnyire gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között alakul. Késő estére 11, 18 fok közé hűl le a levegő. 

idojaras

Záporok és zivatarok mellett napsütés is várható a hétvégén!

Vasárnap a fátyolfelhők mellett szűrt napsütésre számíthatunk, majd késő délután délnyugaton, nyugaton megvastagszik a felhőzet, és elsősorban ott helyenként eső, zápor is valószínű, egy-egy zivatar sem kizárt. A keleti, délkeleti szelet többfelé élénk, a Szeged-Győr sávban erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között várható.

Hétfőn leginkább erősen felhős időre számíthatunk, de időnként elvékonyodhat a felhőzet. Elszórtan várható eső, zápor. A keleti, délkeleti szél megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 25 fok között valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top