Szabadidő

Itt lesznek lezárások a hétvégi futóverseny idején Budapesten

Szombaton és vasárnap is lezárások, forgalmi változások lesznek a fővárosban futóverseny miatt. Nézd meg, mire számíthatsz, mielőtt útnak indulsz.

Forgalmi változások lesznek szombaton és vasárnap Budapesten futóverseny miatt, ezek a többi között a margitszigeti központi utat, az Árpád hidat, a Margit hidat, a Lánchidat, a Szabadság hidat, a budai, valamint a pesti alsó rakpartot érintik – közölte a Budapest Sportiroda.

A 33. Vivicittá Városvédő Futás miatt szombaton lezárják a margitszigeti központi utat 6 és 17 óra között. Emellett a nap folyamán forgalmi változásokra lehet számítani az Árpád hídon, a Népfürdő utcában, a Jászai Mari téren, a pesti alsó rakparton a Széchenyi István tér és Népfürdő utca között, valamint a Margit hídon 14.50 és 16 óra között.

Vasárnap is forgalmi változások lesznek a futóverseny miatt, ugyancsak lezárják a margitszigeti központi utat – ahol a rajt-cél helyszínt alakítják ki – 6 és 17 óra között.

Ezenkívül forgalmi változásokra kell számítani a többi között a Margit hídon, a Széchenyi István téren, a Lánchídon, az Alagút utcában, az Attila úton, a Fő utcában, a Bem rakparton, a Pázmány Péter sétányon, a Műegyetem rakparton, a Szabadság hídon, a Fővám téren, a Jászai Mari téren és az Újpesti rakparton 8.50 és 14.30 között.

Lezárják a budai alsó rakpartot is az Üstökös utca és a Pázmány Péter sétány között 7 óra és 10.30 között, valamint a pesti alsó rakpartot teljes egészében 7 és 14 óra között.

Miután a futók elhaladtak, az egyes útszakaszokat fokozatosan megnyitják. Részletes információkat a lezárásokról a Forgalmiváltozások.hu oldalon találsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top