nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Itt az első Magyar Drónfotó Pályázat

Itt az első Magyar Drónfotó Pályázat

A drónnal készült fotók a lebegő perspektíva miatt lenyűgöző látványt nyújtanak, de önmagában ez még kevés. A fotós kezében nem az eszköz határozza meg a minőséget, hanem a kreativitás, az ötlet és a megvalósítás. Idén először lehet nevezni a Magyar Drónfotó Pályázatra itthon vagy akár külföldön készült felvételeinkkel.
NLCafé
f Ajánlom

Bizton állíthatjuk, hogy 2018 a drónok, a drónfotózás forradalmának éve lesz. Egyre több fotós felszerelésének kiegészítőjévé válnak a repülő eszközök, melyekkel teljesen új perspektívából tudják bemutatni adott témájukat.

A MyactionCam csapata, a DJI drónok és más termékek magyarországi forgalmazója Kálló Péterrel, a hazai drónfotózás úttörőjével karöltve létrehozta a Magyar Drónfotó Pályázatot. Céljuk, hogy évről évre díjazzák, és egy kiállítás keretében bemutassák ennek a műfajnak a legjobb hazai munkáit.

Fotó: Kálló Péter

„Minden évben tavasszal szeretnénk megrendezni a fotópályázatot, ősszel pedig drónvideó-pályázatot hirdetünk, hiszen vitathatatlan, hogy a drónok nemcsak a fotózásban, hanem a filmkészítésben is egyedi perspektívát kínálnak. Nagyon nagy lehetőséget látok a pályázatban, és azt szeretném, hogy évről évre egyre nagyobb nevet vívjon ki a fotósok között, mert aki követi a drónozás világát, az látja, hogy nemcsak itthon, de külföldön is hatalmas teret hódított magának a pici repülő eszközök által kínált látványvilág” – mondta el Kálló Péter, a pályázat védnöke.

Fotó: Kálló Péter

Nevezni április 4-től május 15-ig lehet. A fotókat szakmai zsűri fogja elbírálni, melynek tagjai: Kálló Péter, Csudai Sándor, Derencsényi István és Damak Ferenc. A díjátadóra június 2-án kerül majd sor. 

Fotó: Kálló Péter

A további díjakat, információkat és híreket a www.dronephotoaward.org oldalon és a Magyar Drónfotó Pályázat Facebook-oldalán folyamatosan követheted!

Fotó: Kálló Péter

Az NLCafé keresi az Év Női Startupperét!
3 erős nő, 3 szuper ötlet, 3 vállalkozás Téged ki inspirál a legjobban?

SZAVAZOK!

Megosztás Facebookon