Szabadidő

Videoklipet rendezett a Trumpot perelő pornósztár

Stormy Danielsnek nem ez az első zenei videója, viszont gyanítjuk, hogy ennek a mostaninak jóval nagyobb lesz a nézettsége, mint a korábbiaknak.

Stormy Daniels – polgári nevén Stephanie Clifford – a közelmúltban arról vált ismertté, hogy kiderült, 2006-ban afférja volt az akkor már egy éve harmadik házasságában élő Donald Trumppal. Az ügy a mai napig izgalomban tartja a közvéleményt, főleg, hogy Trump ügyvédje elismerte: 130 000 dolláros hallgatási díjat fizetett Danielsnek, annak ellenére, hogy az USA 45. elnöke váltig tagadja, hogy egyáltalán találkozott volna a pornóssal.

Daniels az ezredforduló környékén kezdte meg felnőttfilmes karrierjét, munkásságát pedig közel 30 szakmai díjjal ismerték el. 2005-ben a kamera mögött is szerencsét próbált, azóta több, kifejezetten nőknek szánt pornófilmet rendezett. Emellett azonban videoklipek rendezésével is foglalkozik, legújabb alkotásának megjelenését épp a tegnapi nap folyamán jelentette be Twitter-csatornáján.

A nálunk kevésbé ismert, de egyre növekvő népszerűségű Granny 4 Barrel nevű rockegyüttes She Likes Guns című számának klipjét rendezte meg. A forgatásra még tavaly júniusban, a Trump-botrány kirobbanása előtt került sor. A klipben három pornószínésznő, Lily Lane, Casey Calvert és Arya Fae is feltűnik a nagymamának öltözött frontember, Granny mellett.

A klip azért pihent kilenc hónapot a stúdióban, mert az együttes kiadója mégsem ezt, hanem a Freak Flag című számot választotta az új album első kislemezének.

„Imádtam vele dolgozni” – mondta Stormy Danielsről az énekes. „Nagyon keményen dolgozik, ráadásul e mellé nagyon jó a humorérzéke is. Nagyon bátornak tartom, és 100 százalékig támogatom őt.”

„A zenészekkel sokkal finomabban kell bánni, mint a színészekkel” – magyarázta Daniels a Loudwire-nek adott nyilatkozatában. „Amikor színészeket rendezek, ők azért vannak ott, hogy az én víziómat megvalósítsák. Amikor viszont zenészekkel dolgozom, akkor nekem kell létrehoznom az ő elképzeléseiket, ezt pedig tiszteletben kell tartanom.”

A frontember azt is elmondta, a Granny 4 Barrel nyitott a további együttműködésre, Daniels pedig már a következő számhoz (Nitro Sexy a címe) készülő klip helyszíneit keresgéli. „Szeretnénk, ha egy picit lecsillapodnának körülötte a hullámok, de ha utána ismét dolgozna velünk, annak nagyon örülnénk” – mondta az énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top