Szabadidő

Megalázták a fiatal anyukát a focimeccsen

Pedig csak a sörét kortyolgatta.

A 27 éves Jessica Greaves élete első Premier League-meccsén vett részt: a Huddersfield játszott a Swansea ellen az előbbi csapat John Smith Stadionjában.

A meccs közben Jessicához odament egy biztonsági őr, és felszólította, hogy távozzon. És valóban, a nő egy pohár sört iszogatott, amit az egyik bódéban vett a stadionban, ami – ahogy kiderült – tiltott dolognak számított. „Nem próbáltam rejtegetni, sőt, úgy mentem el több biztonsági őr mellett, hogy a kezemben volt a sör” – meséli a nő.

Jessica megpróbált elnézést kérni, megmagyarázni, hogy hibát követett el, de semmi hatása nem volt. Az őr csak annyit mondott, hogy „kifelé”, és úgy fogta a sört, mintha az fertőző lett volna.

A John Smith Stadion. Fotó: Getty Images.

A nő és férje szerint a biztonsági őrök mintha direkt élvezték volna, hogy kidobhatják őket. „Szerintem ez volt a napjuk fénypontja” – mondta Jessica.

A fiatal nő a történtek után ki van tiltva a stadionból, de fellebbezhet, amit meg is tesz majd.

„A feleségem nem egy erőszakos vagy dühöngő ember, de nagyon rosszul érintette, hogy úgy kezelték, mintha egy huligán lenne. Egy egyszerű »hölgyem, legyen szíves azt kidobni« bőven elég lett volna.”

Szurkolók a Huddersfield-Swansea meccsen – Fotó: Getty Images.

A stadion hivatalos álláspontja szerint az őrök csak a feladatukat végezték, de elnézést kérnek, ha ezzel kellemetlen helyzetbe hozták a nőt.

Forrás: Mirror.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top