nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Így kergeti a galambokat a budapesti kiselefánt – cuki videó

Így kergeti a galambokat a budapesti kiselefánt – cuki videó

Arun, a négy hónapos elefántborjú a kifutóra leszálló galambok kergetését legalább annyira élvezi, mint a labdajátékokat.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Arunnak, a most már másfél mázsás kiselefántnak az eyik kedvenc szórakozása a kifutóra szálló galambok kergetése, s ebben már kellően magabiztos – írja honlapján a Fővárosi Állatkert. Korábban ugyanis előfordult, hogy ha egy galamb esetleg mégsem repült el Arun közeledtére, ezen a szokatlan jelenségen a kiselefánt annyira meglepődött, hogy ijedtében lefékezett.

A galambok mellett persze más játék is akad: a kifejezetten elefántok számára készült labdát is imádja rugdosni, taszigálni a cseperedő elefánt.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon