nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Nézd meg a neten a díjnyertes magyar kisfilmet!

Nézd meg a neten a díjnyertes magyar kisfilmet!

A kisfilmet maga a rendező, Haragonics Sára tette fel az internetre.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Haragonics Sára Szembenézés című dokumentum-rövidfilmjét a 2015-ös Verzió Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztiválon a ZOOM IN Diákfilmverseny legjobbjának választották. A Színház- és Filmművészeti Egyetem végzős hallgatója most feltette a filmet a netre – írja az Index.

A személyes hangvételű dokumentumfilm arra keresi a választ, hogyan lehet érzelmileg megbirkózni egy anya és feleség elvesztésével, hogyan kezelhető a bűntudat, és hogyan talál egy család elég belső erőt ahhoz, hogy túljusson a fájdalmán.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon