nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Búvárok mentették ki a vékony jégre tévedt kutyát – videó

Búvárok mentették ki a vékony jégre tévedt kutyát – videó

Egy szerencsétlenül járt kutyát mentettek ma a tűzoltók, amely alatt beszakadt a budapesti Naplás-tó vékony jege.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Reménykedve kapaszkodott első két mancsával a Naplás-tó vékony jegébe az a fekete kutya, amelyet szombat délelőtt mentettek ki a vízből a tűzoltók. A parttól 10-15 méterre beszakadt kutya kimentéséhez a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltó búvárszolgálatát kellett riasztani.

A segítség hamar megérkezett, a reménykedve kapaszkodó és közben didergő kutyust végül egy speciális úszósziget segítségével mentették ki a 0 fokos vízből. Az ebnek az ijedtségen kívül nem esett komoly baja, a mentés után átadták a Rákosmenti Mezei Őrszolgálatnak.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon