Szabadidő

Időjárás: eső és 20 fok várható vasárnap

A hétvége hátralevő részében egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy elkezd esni az eső. Vasárnap pedig akár 20 fok is lehet.

Szombatra már nem tartogat nagy meglepetést az időjárás: változóan felhős lesz az ég, helyenként eső, zápor is kialakulhat. A déli, délnyugati szél időnként megélénkül, a Dél-Dunántúlon megerősödik. A hőmérséklet késő estére 3 és 10 fok között alakul – írja előrejelzésében a Kiderül.hu,

Vasárnap közepesen vagy erősen felhős idő várható. Szakadozottabb felhőzet és több napsütés inkább a Dunántúlon, főleg annak nyugati felén várható. Északkeleten ugyanakkor huzamosabb ideig maradhat borult az ég.

Vasárnapi maximumok – Forrás: Kiderül.hu

Helyenként, nagyobb eséllyel késő délután, este alakulhat ki eső, zápor. A déli, délkeleti szél napközben többfelé megélénkül, a Dunántúlon megerősödik, a Kisalföldön és az Alpokalján viharossá fokozódik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 8 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 15 és 20, az Észak-Alföldön és az Északi-középhegység területén 9, 14 fok között valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top