Szabadidő

Rendhagyó pénzosztással ünnepelte születésnapját a világ egyik legismertebb sportolója

Shaquille O’Neal nevét valószínűleg még az is ismeri, akit amúgy a kosárlabdázás hidegen hagy. Az imádnivaló óriás két nappal ezelőtt ünnepelte 46. szülinapját, nem is akárhogyan.

Shaquille O’Neal 1992 és 2011 között játszott az amerikai profi kosárlabda ligában, az NBA-ben. Ez idő alatt 4 bajnoki címet szerzett, 15-ször válogatták be az All Star csapatba és háromszor volt a döntő legértékesebb játékosa. Emellett filmekben szerepelt, rap-albumokat készített, 2012-ben pedig doktori címet szerzett, emberierőforrás-fejlesztésből – sokoldalú ember, na.

Shaq leginkább mégis közvetlenségéről és humoráról híres, egy kis bohóckodásra mindig kapható. Úszott már versenyt például Michael Phelpsszel.

De aktív kosaras korában is mindent megtett, hogy mosolyt csaljon az emberek arcára.

Erről a kedves szokásáról a mai napig nem tett le, március 6-án ünnepelt 46. szülinapja alkalmából azonban más módon próbálta megörvendeztetni az embereket. Mint az alábbi videón is látható, fogott egy csokor léggömböt, mindegyikre rácsomózott néhány százdollárost, majd a szélnek eresztette a lufikat.

A videón még annyit mond, ha valaki megtalálja valamelyik lufit, jelezze neki, például a Twitter-csatornáján keresztül.

Sajnos Magyarországig nem fújta el a szél a léggömböket, de ettől függetlenül is nagyon boldog szülinapot kívánunk Shaq-nek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top