Szabadidő

Víz nélkül maradtak a szurkolók az új stadionban

A Haladás B-közép szektorában helyet foglaló drukkerek sem a kezüket megmosni, sem a vécét lehúzni nem tudták a hétvégi meccsen.

Szombaton rendezték a szombathelyi Haladás és a Vasas találkozóját a Vas megyei székhely tavaly novemberben átadott sportkomplexumában. A találkozó a helyiek 3-0-ás győzelmével végződött, ami minden bizonnyal a hazai drukkerek megelégedését szolgálta. A stadion infrastrukturális körülményei azonban némi borsot törtek pár száz szurkoló orra alá.

A nyugat.hu beszámolója szerint ugyanis a B-közép szektorban nem volt víz, a vécéket nem lehetett leöblíteni, és kezet sem tudtak mosni az ott helyet foglalók. De még a szektorhoz tartozó büfébe is kannában kellett hordani a vizet.

Tóth Miklós, a Haladás focicsapatát működtető kft. ügyvezetője a lapnak elmondta, ősszel az utolsó meccs után víztelenítették és légtelenítették a csőrendszert, nehogy elfagyjon. Pénteken aztán próbálták a rendszert újra feltölteni, de a csövek olyan hidegek voltak, hogy beléjük fagyott a víz. A probléma csak a B-közép szektort érintette, de csövet cserélni nem kell, az enyhülés meg fogja oldani a gondot – mondta el az ügyvezető.

A szombati Haladás-Vasas találkozón összesen 700 néző foglalt helyet a víztelenségben érintett B-középen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top