Szabadidő

Így izgultak a magyar Oscar-díjért – videó

Kétszázan gyűltek össze az Oscar-gála éjjelén, hogy kiszurkolják a Testről és lélekről győzelmét. Színészek, kritikusok, rajongók és az NLCafé stábja.

Zsinórban harmadik éve drukkolhattunk magyar sikerért az Oscar-gálán, Enyedi Ildikó nagyjátékfilmje, a Testről és lélekről ugyanis bekerült az idegen nyelvű filmek kategóriájának utolsó körébe, már csak az volt a kérdés, hogy az 5 jelölt film közül melyiket húzzák ki a borítékból.

Ez jó apropó volt arra, hogy egy pesti szórakozóhelyen összegyűljön filmes, újságíró, rajongó, és együtt drukkoljanak, hátha meglesz a mesterhármas. Enyedi Ildikó már a gála kezdete előtt egy interjúban azt mondta, nem lát esélyt arra, hogy nyerjen a film. Ez azonban nem tántorította el a bizakodó társaságot, mindenki optimistán várta a díjátadót. Élőben bejelentkezett Borbély Alexandra, a film főszereplője is, így mindenki megcsodálhatta a gálára tervezett ruhakölteményét. Mindezt most ti is láthatjátok videónkban, ahogy azt is, ki hogyan értékelte később az eredményt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top