Szabadidő

Kismalacokra írta a lánykérést

Ki mondta, hogy a disznóól nem lehet romantikus?

A disznóól biztosan nem szerepelt a tíz legromantikusabb lánykérő helyszín között – mostanáig. Egy iowai pár szívében azonban biztosan különleges helyet fog betölteni.

Benjamin Shivers azzal az ürüggyel terelte be szerelmét, Emily Geisler-Lingrent a disznóólba, hogy ott az unokahúga egy iskolai feladatában kell majd segítenie. Amikor azonban Emily jobban megnézte a kismalacokat, észrevette, hogy valami a hátukra van írva.

„Beletelt egy pár percbe, mire ki tudtam olvasni – mondta Emily az ABC-nek –, de aztán rájöttem, hogy mi van odaírva: »Emily, hozzám jössz feleségül?«”

A YouTube-ra feltöltött videó tanúsága szerint mire az immár zokogó Emily megfordult, Benjamin már mögötte térdelt a szalmán, kezében egy gyémántgyűrűvel.

Benjamin utóbb elmondta, hogy félt, a rendhagyó helyszín nem fog tetszeni arájának, de valójában tökéletes választás volt, hiszen mindketten farmon nőttek fel. Egy dolog miatt azonban majdnem lebukott: éles szemű kedvese rögtön észrevette, hogy az ól ezúttal teljesen tiszta, még friss szalmával is le volt szórva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top