Szabadidő

Megvan az év legpocsékabb filmje

Az Emoji-film zsebelte be a legtöbb hollywoodi Citromdíjat.

Négy trófeával Az Emoji-film tarolt a legpocsékabb filmek versenyében, az Arany Málnán, amelyben az Oscar-díjak ellenpontjaként hirdetnek ítéletet egy nappal a vörös szőnyeges gála előtt. Az amerikai 3D-s számítógépes animációs vígjáték, amelyben hangulatjelek beszélgetnek egymással, olyan jelentős kategóriákban diadalmaskodott, mint a Legpocsékabb film, a Legrosszabb rendező vagy a Legsilányabb forgatókönyv.

A sötét ötven árnyalata című erotikus filmet két kategóriában díjazták.

Kim Basinger elnyerte a legrosszabb női mellékszereplőnek járó Arany Málnát, míg maga a produkció a leggyengébb folytatás kategóriában lett díjazott.

A legrosszabb női főszereplő díját az örökös citromdíjas Tyler Perry érdemelte ki a Boo 2! A Madea Halloween című horrorvígjátékban nyújtott teljesítményével.

A férfiak mezőnyében Tom Cruise szerepelt le A múmia című akciófilm főszereplőjeként.

A Megjött apuci! 2-ben komédiázó Mel Gibson kénytelen volt beérni a legrosszabb mellékszereplőt megillető Arany Málna-díjjal.

A Baywatch című tv-sorozat moziváltozata az „Annyira rossz, hogy már szeretni lehet” kategóriában nyerte el a csúfondáros elismerést.

Az Arany Málna-díjat 1980-ban alapította John Wilson vágó és zeneszerző azzal a céllal, hogy az előző év legrosszabb filmjeit és alakításait jutalmazzák. A díj jelöltjeit és győzteseit online szavazással állapítják meg. Az Arany Málna-díjat odaítélő rajongói közönségnek mintegy ezer tagja van 24 országból.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top