nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Világcsúcsot döntött a 99 éves úszó

Világcsúcsot döntött a 99 éves úszó

George Corones 80 éves korában kezdett úszni. Idén áprilisban tölti be a 100-at.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A 99 éves Geroge Corones megdöntötte a korosztályos világcsúcsot  50 méteres gyorsúszásban a Gold Coast Nemzetközösségi Játékokon. Az ausztrál úszó 56.12 másodperces alatt teljesítette a távot a 100-104 évesek korcsoportjában, ahol egyébként egyedül indult. Corones áprilisban tölti be a 100. életévét, ezért idén már ebben a csoportban versenyez. 

George Corones (Getty Images)

A férfi 80 éves korában kezdett úszni. Januárban úgy nyilatkozott: meglepné, ha nem teljesítene 1 perc alatti idővel az 50 méteres távon.

Mashable

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon