Szabadidő

Bejött az álláshirdetés, rengetegen szeretnének Shane Tusup mellett dolgozni

Úszásoktatót keres az Iron Aquatics, ehhez pedig álláshirdetést is közzétettek. Akit felvesznek, az eleinte az úszni nem tudó kicsikkel foglalkozik, de minden bizonnyal elleshet majd néhány módszert az amerikai trénertől is.

Álláshirdetésben keres úszásoktatót az Iron Aquatics, Hosszú Katinka és Shane Tusup úszóklubja. A felhívás szerint olyan jelentkezőket várnak, akiknek legalább OKJ-s végzettségük van sportoktató úszás szakirányon, és legalább 1-3 éves tapasztalatuk.

A Bors szerint hatalmas az érdeklődés a hirdetésre. A lapnak egy fiatal úszásoktató azt mondta, kimondottan Shane Tusup személye miatt jelentkezett, mert nagyon szeretne a háromszoros olimpiai bajnok trénere mellett tanulni. Egyelőre erre minden esélye megvan, ugyanis önéletrajza alapján személyes beszélgetésre hívták a Duna Arénába.

Ha bekerül az oktatói gárdába, akkor eleinte a még úszni nem tudó kicsikkel lenne dolga. De ha úgy adódik, a továbbképzéseket az amerikai tréner vezényli. Másrészt a jelentkező arra számít, később átkerülhet a nagyobbak mellé, és szívesen ellesné azokat a módszereket, amelyekkel Hosszú Katinkát sikerre vezette a férje.

A klub sajtófőnöke azt mondta, nem csak hirdetésben keresnek embert, több felsőoktatási intézménnyel is kapcsolatban állnak. A fiatalság nem elvárás, de előny, mivel az oktatók 25-28 évesek.

A meghirdetett állás egyébként napi négyórás munkaviszonyt jelent, az viszont nem derült ki, mennyit lehet vele keresni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top