Szabadidő

Kutyának képzeli magát a kis borjú

A Facebookon hirdették a kis borjút, akit megmentettek szomorú sorsától.

​Körülbelül három évvel ezelőt Michael Holmesnak megakadt a szeme egy hirdetésen a Facebookon, mely egy mesterségesen táplált borjút kínált eladásra háromszáz dollárért. Zavaró volt számára, hogy szerencsétlen jószágot a háztartási cikkek között hirdetik, de az még inkább, ha annak sorsára gondolt, így megvette a borjút, annak ellenére, hogy feleségével semmit nem tudtak a tehenekről. A férfi mégis úgy érezte, muszáj megmentenie az állatot, nehogy rossz kezekbe kerüljön.

A Bobónak elnevezett borjút a pár hasonlóan kezelte, mint egy kiskutyát, így az most akaratlanul is úgy viselkedik. Ha elhajítanak egy botot mellette, utána szalad. Hagyja, hogy a szőrét fésülgessék, vagy a hasát vakargassák. Gazdái azt is hagyják, hogy Bobo elkószáljon a pajtából, majd  lefekvés előtt csak annyit kell mondani neki, hogy forduljon vissza, és menjen vissza a hálószobájába.

Boredpanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top