Szabadidő

Búcsút intett egyik nagy nyári fesztiváljának Zamárdi

Új helyszínre költözik Zamárdiból a B my Lake névre hallgató könnyűzenei fesztivál.

Idén hatodszor tartják meg a Balaton partján a B my Lake fesztivált, aminek először Balatonvilágos adott otthont, majd a balatoni bulik fővárosába, Zamárdiba költözött. A Mol Nagyon Balaton eseménysorozat részeként 2018-ban ismét új helyszínen, Keszthelyen várják a fesztiválozó fiatalokat a szervezők.

Keszthelyre költözik Zamárdiból a B my Lake fesztivál – MTI Fotó: Balogh Zoltán

„A fesztivál kulisszája, hangulata a kezdeteket idézi majd: egy vadregényes, vízparti kemping, amely a rendezvény stílusához, hangulatához leginkább igazodik” – mondta el Fülöp Zoltán, a Mol Nagyon Balaton főszervezője. A fesztiválra több tízezer vendéget várnak.

Keszthelyi Zala kemping, az új helyszín

A B my Lake 2018-ban a keszthelyi Zala kempingben, de változatlan koncepcióval várja az elektronikus zene szerelmeseit: 4 napon át, 3 színpadon egyedülálló hang- és látványelemekkel zárja a nyarat. Fellép többek közt Richie Hawtin, Marco Carola, Maceo Plex, Tale of us, Amelie Lens, Chris Liebing, Marcel Dettmann, Kollektiv Turmstrasse, Sasha Carassi, Matador, Sam Paganini, John Digweed, Charlotte de Witte.

HVG

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top