Szabadidő

Hamis Rod Stewart-jegyeket árult, így akart új életet kezdeni

Huszonhat hamisítványt tudott eladni a 24 éves férfi, aki nem árulta gyanúsan olcsón a jegyeket, ezért a vevőkben nem merült fel, hogy átverik őket.

Legalább tíz ember csak a januári, budapesti koncert napján és helyszínén szembesült azzal, hogy a jegyük hamis, és nem tudnak bemenni a rendezvényre.

Miután a sértettek bejelentést tettek, a zuglói rendőrkapitányság csalás vétsége miatt kezdett nyomozni. El is fogták a 24 éves K. Krisztiánt, majd a házkutatás során számítógépet és adathordozókat foglaltak le – közölte a Police.hu.

A 24.hu úgy tudja, a csaló Rod Stewart koncertjére kínált jegyeket. Információik szerint a férfi párosával árulta a belépőket, és nem voltak gyanúsak olcsók, ezért a vevők fejében nem fordult meg, hogy nem valódiak.

A lap szerint 13 tranzakció történt, azaz 26 hamisítványt tudott eladni a fiatal. Állítólag új életet akart kezdeni külföldön, munkát szeretett volna vállalni, ezért gyártott, majd árult hamis jegyeket.

K. Krisztiánt a rendőrség csalás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top