Szabadidő

Zacskóba csomagolt kiskutyát talált az út szélén a pár

Wade Shapp és felesége hazafelé autóztak, mikor az út mentén megláttak felbukkanni egy kutyafejet. És ez volt Bubba legnagyobb szerencséje.

Kész szerencse, hogy Wade Shapp rálépett a fékre, mikor hazafelé tartva feltűnt nekik egy színes zacskóból kilógó kutyafej. Mikor közelebb léptek, látták, hogy a kutya egy kötéllel van belekötözve a szűk eledeles zsákba, reszketve, riadtan tekintgetett Shappre és feleségére.

A pár jobb híján a slusszkulccsal szabadította ki a még mindig borzasztóan ijedt állatot, akit először kabátba bugyoláltak, majd hazavittek magukkal. Otthon megetették, majd megfürdették a Bubbának keresztelt kutyust, aki a fürdőkádban kezdett csak nyugodtabb és kicsit felszabadultabb lenni.

Másnap Shappék elvitték állatorvoshoz a kutyát, ahol kiderült, hogy Bubba egyik hátsó lábának belsején lőtt seb tátongott, Shapp azt mondja, nem is érti, hogy nem tűnt fel nekik a sérülés. 

Bubba jelenleg nagyon jól megvan Shappéknál a család két másik kutyája mellett, de megmentőinél csak ideiglenesen tartózkodhat, szóval egyelőre még keresi élete végéig megmaradó, szerető családját.

TheDodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top