Szabadidő

Vadidegenek segítettek a kiskutyának megszerezni a kedvenc játékát

Mit tehet egy öreg kutya, mikor a kedvenc játékát készítő cég felhagy a gyártással? Hát a Twitterhez fordul segítségért!

Íme a bizonyíték, hogy az imák meghallgattatnak, persze jobb esélyeink vannak, ha a Twitteren fohászkodunk, és még jobbak, ha a kérés egy cuki kutyától érkezik. Kelli Brown a napokban írta ki a közösségi médiás oldalra, hogy egy bizonyos zöld dinoszauruszt keres a 12 éves Jaxonnak, amit többé már nem gyártanak, viszont az egyetlen, amivel az idős kutyus hajlandó játszani. Olyannyira, hogy gazdája szerint sem az ugyanilyen zöld színű játékok nem válnak be nála, sem a hasonló formájú (mondjuk másféle sárkány vagy dinó), de más színű plüssök.

Brownnak (és Jaxonnak) szerencsére nem kellett csalódnia a Twitter népében: a lelkes kutyabarátoknak hála a 12 éves kiskutya legalább fél tucattal kapott kedvenc játékából, és a mellékelt ábra szerint ez eléggé boldoggá is tette:

Nézegess még több cuki kutyát az NLCafén:

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top